Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Iets over mijzelf

Mijn naam is Karin.M.Duinkerken, en ik ben geboren op 8 juli 1961 te Meppel.

Tot 1996 was ik werkzaam als onderwijzeres en gymnastiekdocente.

Toen ik door lichamelijke problemen niet meer kon werken, en de vooruitzichten waren ook somber, kwam ik in aanraking met Reiki.

Omdat ik niets te verliezen had , heb ik me laten behandelen door de moeder van een vriendin. eigenlijk heel nuchter. Maar wat een ervaring!!!!!! Het deed me echt goed ! En na een aantal maal echt verbetering.

Daar wou ik meer van!! Vooral na ervaring met mijn dochter. Ze had erge buikkrampjes, en kon niet slapen. Ik had zoiets van: even proberen, ik heb zoveel reiki gehad!! Ik kon best wat doorgeven... ..

Ik had haar naast me in bed gelegd en legde mijn handen op haar buikje. Ik viel er zelf haast van in slaap.

Op gegeven moment voelde, en hoorde ik dat ze winden ging laten, en het buikje rommelde. En jawel, eindelijk ontlasting. En ze werd rustig. Nadien hebben we nooit meer problemen met haar buikje gehad. Dat was werkelijk prachtig. En dat was voor mij ook het keerpunt: Als ik dit nu al kan, wat kan ik dan al niet als ik zelf Reiki "heb". Ik heb me onmiddellijk ingeschreven voor de cursus Reiki 1.

En de cursus gedaan..... Wat een bijzondere, prachtige,unieke ervaring, en wat deed dat veel met me.

Het was duidelijk waar ik me mee bezig wilde gaan houden, REIKI !!!

En ik ben ermee bezig gegaan. Ik behandelde mezelf, mijn man, mijn kinderen, mijn dieren en planten. En iedereen die maar wilde. Ik ging me er ook steeds meer in verdiepen wat als resultaat had dat ik ook de Reiki 2 cursus ging doen.

Toen merkte ik dat ik heel anders over mijn leven ging denken en dat ik mij steeds bewuster werd van mijn eigen positieve en negatieve kanten.

Maar het gaf ook inzicht in mijn eigen mogelijkheden, en ik besloot daar optimaal gebruik van te willen gaan maken en stapte in de REIKI-Master opleiding.

Ondertussen had ik al heel veel voor mezelf opgelost en verdwenen ook mijn lichamelijke klachten. Ik kon weer fietsen, traplopen, mijn kinderen optillen en eigenlijk wat ik voor mijn ziekte ook weer kon.

Ik begon mijn eerste Reiki- praktijk. Eerst alleen voor behandelingen en oefenavonden. Om Reiki met andere mensen die ook Reiki hadden te delen. We behandelden elkaar en dat was heerlijk.

Nadat ik de Masteropleiding na 1 1/2 jaar voltooid had, gaf het mij de mogelijkheid anderen ook de rijkdom van Reiki aan te reiken. Ik ben ook cursussen gaan geven. Individueel maar ook in groepen. En dat is wat ik nog met heel veel liefde en plezier doe.